Dark Souls 3 esimene DLC, Ashes of Ariandel, ilmus täna pärast reedest lekkimist Xboxi kasutajatele

dark souls 3 s first dlc

Dark Souls 3 DLC vabastamise aeg Arhesdeli tuhk

Kui teil on pigem põnevus, et eelseisvas Dark Souls 3 DLC-s saate veel terve hulga surra, Ashes of Ariandel, hea uudis: see juhtub varem kui arvasite. Homme ametlikult avaldamiseks plaanitakse seda ajaskaala osaliselt tõsta vea tõttu, mis pidi reedel Xbox One'is saadaval olema. Sellega saadi kiiresti hakkama, kuid Ariandeli tuhk vabastatakse täna, 24. oktoobril.



Üks neist 2016. aasta parimad arvutimängud laieneb veelgi.



Aadressile antud avalduses Mängupott , Bandai Namco ütles, et DLC on Steamis saadaval kell 15.00 PDT. Mõned kiired konversioonid selle kohta, mis võib teie ajavööndis olla:

  • 18:00 EDT
  • 23.00 BST
  • CEST kell 12, 25. oktoober
  • 9.00 AEDT, 25. oktoober

See teave on kordatud Steamis kui soovite loendurit või kontrollige Iga ajavöönd kui soovite. Konsoolil on see kuus tundi hiljem kell 21.00 PDT / 5:00 BST.



Need, kes otsivad veidi lisateavet selle kohta, mis seal sees on, saavad vaadata see Redditi niit ja sarnased Dark Souls 3 alamrubriigis nendest, kes suutsid selle varakult Xboxi alla laadida. Kuna tegemist on Dark Soulsiga, siis loomulikult kaasneb sellega kõigega ka humongous spoilerihoiatus.